Vi har hovedfokus på kvalitetsbevisst rekruttering og bemanning innen tekniske fagområder

Via oss er alle dine nye medarbeidere kvalifisert for den jobben de skal gjøre. Det sørget våre bemanningsansvarlig for, som selv har fagbrev innen samme fagfelt. Vi står klare for å gi deg personlig service fra start til slutt.

E-post: kristoffer@northpersonnel.noTelefon: +47 92 81 65 , Adresse: Pilestredet 75, 0354

Våre kunder sier

Vi har nå brukt North Personnel til innleie av mannskap siden sommeren 2015. I denne perioden har vi leid inn till korte og lengre oppdrag. Vi har i all hovedsak positiv erfaring med de innleide fra North. Kristoffer som kontaktperson er veldig serviceinnstilt, lett tilgjengelig og enkel å prate med.

Anders Guneriussen

Daglig leder AG Installasjon
Vi har nå i leid mannskap av North Personnel i ca 2,5 år, der vi har hatt alt fra 1-8 innleide samtidig. De innleide har vært av forventet kvalitet, og vi har hatt positive erfaringer med North Personnel. Dette i stor grad grunnet at Kristoffer har vært veldig serviceinnstilt, samt at Kristoffer har hatt god oppfølging med utleiegutta ukentlig. I tillegg har vi og ansatt en av de innleide etter en lengre innleieperiode, og vi er meget fornøyd med vedkommende.

Miro Brnic

Prosjekt Leder O.Stabell Elektriske

Bemanning

Vi hjelper deg å finne din nye fagarbeider innen elektro

Alle dine nye medarbeidere er kvalifisert for den jobben de skal gjøre. Det sørger våre bemanningsansvarlig for, som selv har fagbrev innen samme felt.  Vi står klare til å gi deg personlig service gjennom fra start til slutt.

Elektromontør

Vi leverer elektrikere gruppe L til bygg, anlegg, industri og offshore. Typiske oppdrag vi leverer til er byggeprosjekter, service og offshoreservice. Alle våre elektrikere har de godkjenninger som kreves, dvs. DSB, FSE og andre relevante kurs for oppdraget.

Prosjektadministrasjon

Vi leverer fagpersoner med administrativ erfaring til dine prosjekter. Vi har ressurser innen alt, fra prosjektledelse og planlegging, til kontroll og kvalitetssikring og selvfølgelig KS/HMS.

Hjelpemontør

Vi leverer hjelpemontører til prosjekter og jobber der det ikke er behov for fagbrev. Det kan være enkle oppgaver som kabeltrekking, kanaler, og føringsveier. I de aller fleste tilfeller er dette mennesker med god erfaring innen fagfeltet som venter på eller mangler godkjenning fra nasjonale sikkerhetsmyndigheter (DSB)

        Våre kandidater:

 • Kvalitetssikret av fagfolk med fagbrev
 • Dvs: Kvalifisert for den jobben de skal gjøre
 • Utstyrt med riktig verktøy, verneutstyr og byggekort
 • Har gode betingelser og blir tatt godt vare på
 • Har de kurs/sertifiseringer de trenger på prosjektet.

      Du får innsikt i:

 • Våre arbeidsavtaler, oppdragsbekreftelser,  forsikringsbevis, vår IK perm,  prosedyrer og annet som skulle være relevant.
 • Vi er 100% transparente med våre samarbeidspartnere
 • Vi jobber mot EN-ISO 9001-2008 sertifisering og har derfor strenge krav til oss selv.

      Vi leverer:

 • Konkurransedyktig pris og vilkår
 • Markedets enkleste timegodkjenningsverktøy med 100% oversikt. Du får egen profil i vårt system hvor du har total tilgang
 • En kontaktperson som er tilgjengelig døgnet rundt – med kjennskap til din bransje.

Rekruttering

med North Personnel når du de resultatene du ønsker med dine nye ansatte.

Våre rekruttere har selv jobbet i bygg og anleggsbransjen som fagarbeidere.

Dette gjør at vi vet hva som er viktig for deg og for dine ansatte. Vi bruker vår kompetanse og tidligere erfaring til å skaffe deg den mest kvalifiserte medarbeideren.

Ønsker du en smertefri rekruttering – bruk North Personnel – det lønner seg

Ønsker du en mer detaljert oversikt over ansettelsesprosessen:

background

VÅRE VERDIER

Vi er opptatt av å ha løpende kommunikasjon med både oppdragsgiver og arbeidstaker. Det gjør at behovet for nødvendige endringer i f.eks. stillingsinstrukser og andre behov, blir behandlet omgående og vidreformidlet til de det angår. På den måten er din bedrift sikret at endringene blir fulgt opp og satt ut i livet og at dine ansatte er klar over sine nye retningslinjer.

Alle våre bemanningsrådgivere har jobbet direkte eller indirekte med bransjen de representerer. De har derfor god kjennskap til hvilke offentlige retningslinjer som du som oppdragsgiver må følge i en bemanningsprosedyre og din nye medarbeiders rettigheter og plikter. Det gode samarbeidet mellom bedriften og medarbeideren er det som tilslutt sikrer det beste resultatet og er en god referanse til neste oppdrag for begge parter.

Vi har utviklet vårt eget kvalitetssikringssystem Iht EN- ISO 9001-2008 og sørger for at alle ansatte til en hver tid opprettholder fokus på kvalitet og sikkerhet I den daglige jobbutførelse.

Last ned brosjyre (PDF,)

https://northpersonnel.no/wp-content/uploads/2018/04/North-PDF.pdf

×

Last ned brosjyre (PDF,)

https://northpersonnel.no/wp-content/uploads/2018/04/Northpersonnel-rekruttering.pdf

×