OM OSS

Etalering:

North Personnel ble etablert på bakgrunn av markedets utfordringer og behov for bedre ressurskontroll av fagpersonell. Bak selskapet står folk med bransjeerfaring som derfor også kjenner bransjens behov godt. Vi opplevde at de som satt med rekruttering og bemanning ikke hadde nok personlig erfaring med faget de jobbet med. Vår tanke er at du må forstå hverdagen til de du skal hjelpe. Alle de ansatte hos oss får derfor ukentlig faglig påfyll av fagansvarlig og de sendes ukentlig ut på byggeplass for å se hva som virkelig rører seg.

Vi har som målsetning å gi din bedrift rett fagperson til rett tid.

 

Forretningside: 

Vår forretningside er å levere arbeidskraft som er kvalitetssikeret, og som innehar den kompetanse som markedet etterspør. Et viktig fokusområde er å legge til rette så våre ansatte er motiverte, og inneforstått med hva som kreves i et stadig skiftende arbeidsmiljø. Våre ansatte får markedsledende vilkår, vi kan derfor få tak i de beste. Det koster oss kanskje marginer, men vi ønsker en bærekraftig bedrift som blir prioritert som partner av seriøse bedrifter med faget i fokus. Vi skal alltid ha en liten administrasjon, slik at mesteparten går tilbake til de som jobber ute.

E-post: kristoffer@northpersonnel.noTelefon: +47 92 81 65 , Adresse: Pilestredet 75, 0354

Vi er eksperter på mange områder

Vi sitter på mye kompetanse innen rekruttering, bemanning, hms, arbeidsrett og markedsføring av stillinger. Hvis du ikke ønsker noe spesifikt, men bare ønsker å ta en uformell prat, så håper vi du tar kontakt. Ingen forespørsel er for liten eller for stor.

Last ned brosjyre (PDF,)

https://northpersonnel.no/wp-content/uploads/2018/04/North-PDF.pdf

×

Last ned brosjyre (PDF,)

https://northpersonnel.no/wp-content/uploads/2018/04/Northpersonnel-rekruttering.pdf

×