+47 92 81 65 kristoffer@northpersonnel.no, Pilestredet 75, 0354

JOBBSØKERE

Ønsker du en arbeidsgiver som kjenner bransjen og tar din trivsel på alvor?

North Personnel har stadig nye oppdrag med behov for flinke kandidater. Dette gjelder både for prosjekter som vi bemanner med egne ansatte og rekrutteringsoppdrag for våre samarbeidspartnere. La oss hjelpe deg å finne prosjektet eller arbeidsgiveren du ønsker.

Vi ser stadig etter dyktige:

Elektromontør

Vi leverer elektrikere gruppe til bygg, anlegg, industri og Offshore.

Hjelpemontører

Vi leverer elektrikere gruppe L til: bygg, anlegg, industri og Offshore.

Rørleggere

Vi leverer elektrikere gruppe til bygg, anlegg, industri og Offshore.

Prosjektledere

Vi leverer elektrikere gruppe til bygg, anlegg, industri og Offshore.

Registrer deg

Fyll ut feltene, last opp CVen og bli kontaktet av en av oss

DISSE FORDELENE OPPNÅR DU VED Å BENYTTE DEG AV OSS!

01

Sosiale fordeler

Bolig: Vi vet at en god ansatt er en som kommer uthvilt på jobben hver morgen så derfor hjelper vi deg med det. Kommer du fra utlandet og skal jobbe for oss skal du vite at vi bryr oss. Vi har tilgang på korttidshybler og hjelper deg med permanent bolig om du skal være her for en lengere periode.

02

Gode lønnsbetingelser

Det er viktig for oss at du får konkurransedyktige lønnsbetingelser. Som ansatt hos oss kan du være sikker på at din kompetanse verdsettes økonomisk.

Tilegner du deg spesifikk kompetanse på et prosjekt som kan brukes i andre sammenhenger, synes vi du skal bli belønnet for det. I tillegg til at det styrker din profil og gjør deg attraktiv for andre bedrifter i fremtiden.

03

Bemanningsrådigvere

Det som gjør at vi tør å være annerledes er vår inngående kjennskap til bransjen. Vi kjenner til fallgruvene og de store utfordringene som finnes innen bemanningsbransjen. Vi gir deg de redskapene du trenger for å utvikle deg. Vi ønsker å tilrettelegge arbeidsdag og innhold i sammen med deg så du kan vokse å trives i stillingen din. Slik kan vi sammen utvikle oss og utfordre hverandre til å bli stadig bedre

04

Moderne kommunikasjonssystemer

Hos oss får du tilgang til enkel timeregistrering, signering av oppdrag og en fullstendig oversikt over din egen informasjon i systemet gjennom din smarttelefon eller nettbrett/data.

Du har egen konto på vår hjemmeside hvor du bl.a. kan finne og søke på neste oppdrag. Samt få informasjon om endringer i krav, regelverk og personalhåndbok.

05

Solide oppdrag

Når vi snakker om oss selv fremhever vi alltid våre kvalitetsmedarbeidere og vår bransjekunnskap, for å få innpass i prosjekter som krever det lille ekstra. Dette gjør at du som ansatt i North Personnel får jobbe på prosjekter som har god varighet og som gir spennende yrkesmessige utfordringer.

06

Kompetanseutvikling

For å holde på det gode omdømmet som North Personnel har i markedet er det nødvendig at alle våre ansatte har kompetanse markedet etterspør. Ser du, kunden eller vi, behov for at din kompetanse utvikles så finner vi sammen frem til hvordan vi kan nå dette målet.

Last ned brosjyre (PDF,)

https://northpersonnel.no/wp-content/uploads/2018/04/North-PDF.pdf

×

Last ned brosjyre (PDF,)

https://northpersonnel.no/wp-content/uploads/2018/04/Northpersonnel-rekruttering.pdf

×